Szín-és Stílustanácsadás, Színkendőzés, Testalkatelemzés, Lehetséges Stílusok tesztelése, Magyar Designer Ruhák próbája, Személyre szabott Sminkelési tanácsok és Nappali Smink elkészítése, Profi Fotós általi Fotózás Stúdióban!!!! Mindez egyben: az Exkluzív Csomag.

Igen, létezik, hogy ez a nap csak Rólad/Rólatok szóljon! Mi minden erőnkkel azon leszünk, hogy felejthetetlen élményeket adjunk úgy, hogy azok hosszú távon hassanak az egész életedre. Dőlj hátra, élvezd, hogy kényeztetünk, hadd hozzuk ki belőled az igazi énedet! Mi nem akarunk megváltoztatni, mi csak megmutatjuk ki lakozik Benned valóban!

Párosan is érkezhettek, ha szeretnéd meglepni barátnőd, testvéred, édesanyád – felejthetetlen programlehetőség. Valóban azoknak ajánlom, akikben már megérett a gondolat arra, hogy helyre tegye magában az énképét, leegyszerűsítse a ruhatárát, egyszerűbbé tegye a ruhavásárlást a jövőben… és végre elsajátítsák a tökéletes 5 perces napi smink lépéseit, hogy soha többé ne akarjanak nyúzottnak, slamposnak kinézni!

De meleg szeretettel ajánlom a kisgyermekes anyukáknak is, akiknek kis önbizalom-növelő programra van szükségük. Akik szeretnének újra frissen, jó formában lenni, még mielőtt bármilyen diétába kezdenének!

Mindezt megörökítvén olyan fotókon, amik örökre emlékeztetni fognak arra, hogy milyen is tudsz lenni, ha egy kis időt szánsz rá!

ÁR

IDŐPONTFOGLALÁS