Minden kedden 11:30-tól 12:30-ig a Hello Anyu Közösségi Tér és Kávézó nagyterme biztosít nekünk helyszínt végre egy olyan programra babával együtt, amiről minden otthon lévő anyuka álmodik! Ráadásul a workshop után finomabbnál finomabb ebéd menük, üdítők, desszertek és kávék várnak az étteremben.

Létezik a baba-mama jóga, babás torna, babahordozási tanácsadás, mosipelus klubok… na de mi szól végre rólunk anyákról? Anélkül, hogy “le kellene passzolni” a picikénket? A mamabarát stílustanácsadás!!!

Ahol megtanulhatod hogyan öltözz anyukaként is csinosan, hogy még szoptatni is tudj, vagy rohangálni a gyerkőc után. Mert igenis fontos, hogy Te is egyensúlyban legyél önmagaddal! Később mindezt naponta maximum 15 perc alatt megvalósítva. Plusz megismerkedsz más anyukákkal is, akik hasonló cipőben járnak, mint Te – még új barátságok is kötődhetnek. A legjobb érzés pedig, hogy nem vagy egyedül, együtt minden könnyebb – és ez jár mindenkinek, egyszerűen jobb lesz az egész család élete.

Egy stílustanácsadás workshop általában 4 óra hosszú szokott lenni, így ebben az esetben minimum 4 alkalom ajánlott, persze Te döntöd el, hogy mikor hogyan értek rá – lehet, hogy csak egyre tudtok eljönni és külön eljöttök hozzám egy személyes tanácsadásra, de az is lehet, hogy csak kéthetente, vagy akár minden héten ott vagytok.

A lényeg, hogy itt semmi sem kötelező, hiszen ide feltöltődni, pihenni, szépülni jöttök.

És hogy mi történik egy workshop alatt? A 4 alkalmas tematika:

  1. ismerkedés egymással; igények felmérése; problémák/frusztrációk feltárása; öltözködési tippek, tanácsok
  2. színelmélet ismertetése színkendők segítségével – hogy elsajátítsd, megértsd, ne másolj! Légy önmagad ura és tanulj meg látni. Saját színeid elemzése, önmagad mélyebb megismerése. Lehet rájössz arra is, hogy a citromsárga mégis jól áll?
  3. testalkat elemzés – más volt az alakod szülés előtt, mint után? Ismerős ugye? Milyen fazonú ruhákat hordjunk adott évszakban?
  4. ruhapróbák, ruhacserék igény esetén, fotózással pedig megörökítjük a tanultakat, az előnyös szabásvonalakat

Ha közben tudsz becsatlakozni, nem probléma, viszont a fenti sorrend a fő vonalvezetési irány, hogy mindannyian jól tudjunk tervezni az időnkkel!

Anyák vagyunk, Nők vagyunk, Feleségek, Társak, Barátok, Barátnők, Kolleginák és még sorolhatnám azt a sok szerepet, amiben egy nap alatt kell tündökölnünk. Miért ne tennénk ezt kiegyensúlyozottan, stílusosan?

Mondd meg Te – U Tell Me

JEGYVÁSÁRLÁS