Az átfogó, komplex csomagjaimat azoknak a vendégeinknek találtuk ki, akik teljes, hosszú távú változást kívánnak elérni életükben. Bár fantasztikus dolog megtudni melyik évszaktípusba tartozunk, és hogy milyen fazonú ruhák állnak jól nekünk, de sokkal jobb érzés átrendezni a teljes gardróbot, felfrissíteni a ruhatárunk vásárlással, sminktanácsadáson részt venni és még profi fotózásra is elmenni.

Komplex, élménydús érzésekkel teli események, nagy felismerésekkel, AHA élményekkel és Vouw felkiáltásokkal, sok nevetéssel tarkítva.

Mindezt Érted, Értetek! A színes hétköznapokért. Hogy a rohanó világban a reggeli készülődés ne macera legyen, hanem rutin, aminek eredményeképpen a tükörképed elégedetten mosolyog vissza Rád. Sőt! Nem csak a tükörképed – a családod, a gyermeked, a kollégád és az ügyfeleid is!

Sokkal több a UTM szolgáltatás, mint színkendőzés és ruhavásárlás. Ez egy életérzés. Egy élmény. Egy hosszú út. Egy kellemes út. Amelyen még jobban megismered magad, amelyen a maximumot Hozzuk ki belőled. Kényelmesen, kényeztetve. Ahol végre Te vagy a középpont, ahol körülugrál a fotós, a sminkes, a stylist. És ez nem Hollywood! Ez a valóság!

Exkluzív Csomag

Exkluzív Tanácsadás Fotózással

Teljes General

Ha még bizonytalan vagy, melyik szolgáltatás a leginkább Neked való, konzultáljunk egyet! Add meg kérlek lent az elérhetőségeid és megoldjuk!