Helló Anyu! Közösségi tér – http://helloanyu.hu/

Ahol minden kedden fél 12-től egy órás Mamabarát Workshopokat tartok olyan menő mamiknak, akik babáikkal együtt jönnek. Itt egyszerre van lehetőség egy fantasztikus támogató közösség kiépítésére, új barátságok kötésére, önbizalom építésre, ruhatárunk frissítésére, azaz egy kiegyensúlyozott, stílusos élet kialakításához.

MommyMia élmény box – http://www.mommymia.hu

Idén a tavaszi csomagban egy 30%-os kupon található a Mamabarát Stílustanácsadás szolgáltatásomhoz. Illetve a májusi Szabin a Mami táborban, a Bambara Hotelben tartok stílustanácsadás workshopokat. Hisz ha a mama boldog, a baba is boldog.

HériaEnamel ékszerek – https://www.heriaenamel.com

A stúdiófotozásokhoz ezeket a gyönyörű kézműves ékszereket használjuk, ahol lehetőség van a termékek megvásárlására is. Egyedi, kifinomult, stílusos.

Temiti mosható pelenka – https://temiti.hu

 

Környezet tudatos közös projekt a mosható pelenka magyarországi szülő anyjával, Farkas Veronikával – ahol baba és mama nem csak stílusosak, de tudatos vásárlók is. Ők az unokáikra is gondolnak. Hisszük, hogy okosan lehet a legteljesebb életet élni. Kapszulagardrób és mosipelus kéz a kézben járnak.

Zagabo design ruházat – https://www.zagabo.com

Workshopjaimon ezekben a pompás és vagány magyar ruhákban lehet fotózkodni, vásárolni. Gabi saját kezűleg készíti a ruháit, minden kollekciójában más színvilággal – az elmúlt 10 év darabjaiból bármikor szívesen elkészíti újra a Rád szabott ruháit. Ár érték arányban is piacvezető!

 ipszilon-anyu blog: https://ipszilonanyu.blog.hu/