Stílustanácsadó, divattervező, közgazdász, anyuka, nő, társ, testvér, kislány, barát, kollegina – és még mennyi mennyi szerep!

Ezen az oldalon legfőképp a véleményeimmel találkozol kedves olvasó: a mai divatról, öltözködési stílusokról – szívesen és bátran megosztom a tanácsaim. Néha talán még a magánszférámba is beengedlek, fotókon és egyéb írásokon keresztül; miket tapasztalatok nap mint nap, mi zavar vagy milyen kérdések fogalmazódnak meg a fejemben.

Szeretnék más lenni, szeretnék azoknak írni, akik szeretnének mások lenni, szeretnének önmaguk lenni és szeretnék ott lenni Veled ezen a csodálatos úton. Imádom a szépet, egyszerűen flow-ban vagyok, mikor egyensúlyban lévő emberek társaságában lehetek.

Rád nézek és látom, egyben vagy-e önmagaddal vagy sem. Látom, amit Te nem látsz. Látom milyen ruhát kellett volna inkább felvenned vagy látom mennyire eltaláltad amiben vagy és nem is hagyom szó nélkül. Szókimondó vagyok, őszinte, bátor, de hiszem, hogy hosszútávon ez előremutat, fejleszt, szebbé tesz.

Folyamatosan képzem magam, kutakodom, szeretem a stílustanácsadást is minden oldalról megközelíteni, a friss tudásomat pedig szeretném Veled megosztani. De csak ha akarod. Ha kíváncsi vagy rá. Ha lehetek a tükröd. Mondd meg Te! U Tell Me!

U Tell Me Style I Gyűgyi Éva 
FB: U Tell Me Style 
Insta: U_Tell_Me_Evi 
Tel: 06-30/2775069 
email: utellmestyle@gmail.com
Youtube csatornám