Ugye elhisszük, hogy akkor boldog a baba, ha boldog a mama? Ha szeretnétek a napi rutinon felül is foglalkozni magatokkal – akkor hadd mutassam be én is Nektek miért jó a kapszulagardrób mellett ha mosipelust használtok! Mi is azt használunk, nem nagy ördöngösség és jó érzés, hogy nem szemetelem agyon a világot az eldobható műanyagokkal.

OLVASS TOVÁBB – JÁTSZ – IRATKOZZ FELTÖLTS LE – NYERJ fantasztikus anyák-napi ajándékaink közül! Hiszen a Temiti Környezetbarát Bababolt most ünnepli szülinapját, amit saját APPLIKÁCIÓVAL ünnepel – egyszerűen hihetetlen, de ezerszer könnyebb így eldönteni és próbálgatni, hogy mi is jó a babának igazán.

Veronikával, a Temiti tulajdonosával az ismertségünk kisfiunk megszületéséig vezethető vissza. Ő segített nekünk minden nehézségben, hogy az übercuki mosipelusokat megtanuljam használni – nem csak a környezet védelme, hanem a baromi menő pelusok vezettek ehhez a döntéshez! Na és valahogy annyira szimpik lettünk egymásnak, illetve kölcsönösen érdeklődtünk egymás munkája iránt, hogy eldöntöttük, hogy idén tavasszal együtt ünnepeljük az ő szülinapját, és az Anyák Napját – és nem utolsó sorban hisszük, hogy az egész család odafigyelhet a jövőnkre, stílusosan, egészségesen.

Szeretnénk minél több boldog mamát és babát látni, szeretnénk elérni, hogy egyre többen szánjatok egy kis időt magatokra, hogy később minden rutinszerűen, tudatosan és hosszú távon gondolkodva történjen.

A kisbabás lét és sok-sok feladat megugrása alatt azt vettük észre magunkon és másokon is, hogy a környezetre nem tudunk igazán odafigyelni, amíg magunkkal nem vagyunk jóban.

Az az anyuka, kismama, aki maga is küzd a démonaival, akár a megváltozott teste miatt, akár az új feladatok sokasága miatt, nagy valószínűséggel nem azt nézi majd elsősorban, hol tudna környezettudatosan öltözködni, vásárolni magának. Legszívesebben csak valami zsákba rejtené idomait és a túlélésre játszik.

Pedig erre semmi szükség! Te is szép vagy, legyél büszke a testedre! Ha a tükörbe nézve nem ezt látod, akkor lehet, hogy nem is az alakoddal, hanem a ruháiddal van a baj.

Megoldást kínálunk a problémákra öltözködés terén, vásárlás terén, nem szeretnénk többé túl fáradt anyukákat látni, szeretnénk közösen gondolkodni, segíteni. Fogjunk össze! Legyenek a magyar anyukák a legmenőbbek a világon! 🙂

Mit nyerhetsz a feliratkozással és/vagy letöltéssel?

Úgy döntöttünk, hogy megszórjuk egy kis nyereményesővel azokat, akik kipróbálják az appunkat, vagy feliratkoznak a U Tell Me Style hírlevelére. A játékban résztvevők között kisorsolunk:

5 db Mamabarát stílustanácsadás workshop belépőt
5 db Pelenkatapogató jegyet
5 db Mosható Pelenka videótanfolyamot

És fődíjként pedig egy ONLINE stílustanácsadást és ráadásul egyet a legstílusosabb babádra való mosható pelenkából, a Hamac francia dizájner pelenkájából!
És ehhez tényleg nem kell mást tenned, csak feliratkoznod, és/vagy letöltened. Ha mindkettőt megteszed, dupla esélyekkel indulsz!

SŐT!

Ha április 29 és május 12 között vásárolsz a temiti.hu webáruházban, akkor biztos, hogy teszünk neked a csomagba:

egy 20%-os kupont a U Tell Me Style bármelyik stílustanácsadására, szolgáltatására
egy 10%-os kupont az Anyatest Projekt otthon végezhető, szülés utáni regeneráló videósorozatára , amellyel visszanyerheted az uralmat a tested felett
egy 10%-os kupont a Magyarinda stílusos csatos babahordozóira
egy Herbarting öko baba- vagy mamakence termékmintát, ami kényezteti az érzékeny bőrt (az első 40 vásárlónak!).

Hírlevélre, applikációra és JÁTÉKRA fel!

Sok szeretettel,

Évi és Veronika