Itt a tavasz, itt a nyár, mezítláb jár a nagylány… Nem pont így van a dal szövege, de szerintem ezzel többen tudunk azonosulni, mintha madárról írnék. Hiszen ilyenkor jó sokan vagyunk, akik úgy érezzük, nincs mit felvenni már megint, végre megszoktuk a kiscsizmát, de pár hét alatt máris válthatunk a nyári cipőkre.

Na ez pont így van a ruhákkal is. Most van itt az ideje átpakolni a szekrényeinket hölgyeim, kezdődjön a tavaszi gardróbrendezés! Jól fog esni, higgyétek el! Nehéz nekiállni, de közben annyira elkap a folyamat, hogy az eredmény csodálatos lesz. No persze nem mindegy milyen módszert alkalmazunk. Legfrissebb videómban azt osztom meg Veletek, én hogyan álltam neki ma délelőtt:

Egyébként rájöttem, hogy azért esik sok nőtársamnak a nehezére ez a művelet, mert ilyenkor kell szembesülniük azzal, hogy nem igazán tudják melyik ruhák és színek állnak nekik jól. Ezért lesz nyűg újra azon gondolkodni, megtartsuk-e a gimis kedvenc pólónkat vagy sem. Vagy, hogy a két éve vett pink partiruhát majd biztosan fel fogjuk egyszer még venni – mert tuti, hogy ha megválok tőle, akkor pont jönni fog egy alkalom, ahova pont ezt vehettem volna fel és akkor bánkódni fogok. Ismerősek ezek a mondatok ugye? Sajnos ilyen bonyolultak tudunk lenni mi nők.

De fel a fejjel! Van megoldás! Nézd meg a videómat, ami a gardróbrendezés sorozat első része és gyere velem végig ezen az úton. Mondjuk ha a végére sem érzed úgy, hogy magabiztosabb lettél, akkor pedig mindenféleképpen keress meg!

A kérdések amiket pedig kezdj el már most feltenni magadnak, hogy lélekben is rákészülj eme fájdalmas folyamatra:

  1. tudom, hogy mit akarok?
  2. felkészültem arra, hogy szigorúan mondjak ítéletet akár kedvenc darabok felett is?
  3. képes vagyok objektíven tekinteni a kérdésre?
  4. képes vagyok nem csalni?
  5. szeretnék tudatosan öltözködni és vásárolni?
  6. szeretnék végre leállni a “glámúr” napokról és nem elcsábulni minden buta akciótól?
  7. szeretnék minden nap elégedetten a tükörbe nézni?

Jó tavaszi gondolkodást és felfrissülést kívánok mindenkinek! Ha egyedül nem, megy, tudod hol találsz!