Amennyiben a teljes folyamaton szeretnél végigmenni és készen állsz arra, hogy rend legyen az életedben, hogy megtérüljön idővel minden és ez szemmel láthatóan a gardróbodban is nyomot hagyjon, vágj bele ebbe az izgalmas utazásba! Személy szerint én ezt a választást ajánlom a legnagyobb szívvel, hiszen így jutsz el az elejétől a végéig az önmagad megismerési folyamatán – a  stílus és megjelenés tükrében.

  1. Gyere el hozzám szín- és stílustanácsadásra! Mindent elsajátítasz az én segítségemmel, ugyanúgy, mintha csak ezt a szolgáltatásomat választanád önmagában.
  2. Miután leülepedett Benned az itt elsajátított tudás és már tudatosan figyeled a saját ruháidat és más öltözékét is, eljött az ideje, hogy meghívj a saját birodalmadba és átnézzük a gardróbod – ergo megkapod egy az egyben a gardróbrendezés szolgáltatást.
  3. Most már szinte teljesen lecsupaszítottad a megjelenésed, már érted a színeket, a formákat, már tudod melyik daraboktól kellett megválnod, a szekrényed már sokkal átláthatóbb, mégis szívesen vásárolnál még pár darabot, hogy gyakorlatban is elsajátíts hogyan és hol érdemes vásárolni, illetve, hogy egy tökéletes kapszulagardróbot teremts! Menjünk el egy közös vásárlásra és kezdj neki egy új, stílusos, tudatos, gazdaságos életnek!
  4. Ennek a csodás folyamatnak a megkoronázásaként a stúdiófotózást ajánlom smink-tanácsadással, hogy az a bizonyos plusz örök emlékként is megmaradjon és felejthetetlen élménnyel társuljon – hisz ott csak Téged kényeztet a sminkes, a fotós, én a stílustanácsadó, megtanulsz jól pózolni és visszanézni magad a képeken olyan önbizalombombával lát el, hogy másnaptól sokkal bátrabban vágsz vele bármibe! Használd ki az életet!

A Teljes Generál csomag választása esetén már azonnal több pénzt spóroltál meg, mint hinnéd! Mert ha eljössz hozzám egy stílustanácsadásra és utána kedvet kaptál gardróbrendezésre, fotózásra és vásárlásra is, akkor a szín- és stílustanácsadást ingyen adtam 🙂

Nos? Készen állsz elkezdeni tudatosan öltözködni, vásárolni és közben kihozni magadból a maximumot?

U TELL ME

ÁRAK

IDŐPONTFOGLALÁS