Egy igen ritka típus itthon Magyarországon, mégis volt szerencsém már többször is találkozni Világos Tavaszokkal. Zita járt nálam Szín-és Stílustanácsadáson Stúdiófotózással egybekötve. Egy 5 éves kisfiú csodás anyukája, aki újra dolgozik már pár éve. Mindig is nagyon csinosan öltözködött, de szerette volna még pontosabban megismerni a színeit, formáit.

Zita haja eredetileg is világos szőke, bár szinte mindig szőke melírcsíkokkal dobta fel hajszínét. Mivel stílusán és hajszínén nem szeretett volna változtatni, így haját nem takartuk le. Szemei világoskékek – smink nélkül nézünk mindent. Hiszen akár egy kis szemceruza, szemhéjpúder vagy szempillaspirál félre tudja vinni a tanácsadót és a kedves vendég sem kap minőségi szolgáltatást. Bőrszíne pedig lágy, barackos, porcelán.

 

 

Elsődleges karaktere egyértelműen a világos jelzőt kapta. Másodlagos karakteréhez pedig színkendőzésre volt szükségünk, hiszen nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy inkább a hidegebb vagy melegebb árnyalatok dominálnak megjelenésén. Már egy kis árnyalatnyi különbséggel mellé lehet nyúlni egy amúgy tökéletes szabásvonalú ruhánál is.

Ahogy sorra egymás után jöttek színek, kezdett szemmel láthatóvá válni, hogyan reagál Zita arca, kisugárzása, fényei, bája a hideg és meleg árnyalatú kendők váltakozásakor. A hidegebb, szürkésebb világos rózsaszín és a melegebb világos rózsaszín kezdte el megmutatni az első irányvonalat. Olyan jó látni, mikor a vendégem is látja magán a különbséget, nem csak én és felkiált, hogy jé, ez mennyire egyértelmű!

A biztonság kedvéért megismételtük a kendők fel és lerakosgatását, megnéztük a lehetséges párosításokat, átbeszéltük a mit mivel érdemes és nem érdemes, melyik mintát hova, milyen messze az arctól viselje.

Így közben át is tértünk a fazonokra, a nyakkivágásokra. Zita testalkata sportos oszlop típus, enyhe homokóra behatással, magassága átlagos, lábai formásak. Így ő neki csak arra kell figyelni, hogy milyen trükkökkel varázsol magára íveket, követve saját stílusát. A képen látható combközépig érő fekete A vonalú szoknya tökéletes választás. A fekete szín messzebb van az arcától, így bátran viselheti. Viszont mint tudjuk, a feketét tudni kell viselni. Ha dekadenciával méltóságteljesen tudjuk viselni, akkor zöld utat adok. A felsőrész testhez álló garbó, színe pont egy kicsit lehetne melegebb. Ebben a ruhában érkezett hozzánk Zita, jól érezte, hogy apró nüansznyi dolgokon kell maximum változtatnia.

Kellemes pár órát töltöttünk el együtt, majd pár nappal később megkapta személyre szóló online Lookbook-ját, hogy a tanácsadáson elhangzottakat hosszú távra is el tudja tenni magának. Illetve mikor elbizonytalanodik, csak be kelljen lépni a telefonján a UTM linkbe.

Ha Te sem vagy biztos benne, hogy pontosan mik a Te színeid, vagy milyen típusú ruhákat érdemes hordanod ahhoz, hogy megmutasd a világnak igazi nőiességed, várlak sok szeretettel!

Körülnézek a szolgáltatások között

Kérdésem van: